Wij kunnen u 5 verschillende modellen aanbieden:
Model 1: bakoven voor 5 tot 6 broden heeft 1 bakverdieping en een diameter van 86 cm Model 2: bakoven voor 6 tot 7 broden heeft 1 bakverdieping en een diameter van 100 cm Model 3: bakoven voor 10 tot 12 broden heeft 2 bakverdiepingen en een diameter van 86 cm Model 4: bakoven voor 12 tot 14 broden heeft 2 bakverdiepingen en een diameter van 100 cm Model 5: extra groot model voor 28 tot 40 broden heeft 2 bakverdiepingen en een diameter van 120 cm .
Levering aan huis is mogelijk . .
Gebruiksaanwijzing:
De bakoven warm stoken tijdens het rijzen van het deeg, dit is +/- 45 minuten. Gebruik stukken hout van 25 cm. Je hebt slechts 5 kg hout nodig. Temperatuur voor wit brood: 230°C, voor bruin brood: 260°C. Met de bijgeleverde broodschep kunt u zeer gemakkelijk de broden of pizza's in de oven plaatsen. Er moet nog wel voldoende vuur in de oven zijn, maar je hoeft geen hout meer bij te voegen. De warmte kan geregeld worden door middel van de schouwsleutel boven op de bakoven. Zet de sleutel dicht als het vuur uitgebrand is. Op die manier blijft de warmte in de oven en kunt u uw brood rustig verder bakken. Na 20 minuten de draaiende vuurstenen een halve toer draaien zodat uw brood of pizza gelijkmatig gebakken is.
Nog even wachten en dan kunt u genieten van een heerlijk ovenvers ambachtelijk brood of pizza.
. . .
|